2009. június 9., kedd


Ha egy tripla számot látunk, akkor az valamiképpen az idő egy olyan pontját jelzi matematikaikag, amely tartalmazza a szám értékének felhangjait is. Először Alice Bailey írt a számok jelentéséről.

111=Energiaáram. Bármilyen energiaáram, legyen az elektromosság, pénz, víz, szexuális energia, stb.

222=Az új ciklus: egy időszak kezdete, melynek természete a következőleg felbukkanó tripla számon múlik.

333=Döntés. Döntést kell hoznod. A döntés vagy 666-ra vezet, ami azt jelenti, hogy valahogyan meg kell ismételni a feladatot, vagy 999-re, ami a beteljesedés, és annak jele, hogy elsajátítottad a tudnivalókat.

444=A Rejtélyek Iskolája. Ami az élet folyamán történik, az mind a Valóság megtanulásának leckéivel függ össze. Ez az iskola a tanulás helye, az olvasásé, vagy egy témakör tanumányozásáé, és nem a cselekvésé.

555=Egység tudatosság. Ez a szám akkor jelenik meg, ha valki eléri az Egység tudatosság szintjét, vagyis a Rejtélyek Iskolájának minden szintjét elsajátította. Ez a legmagasságosabb szám, ez Krisztus száma.

666=Földi tudatosság. A Bibliában ez az ördög száma, úgyhogy ez a szám jelképezheti a gonoszságot, de ez az emberiség és az élet száma is. Az élet alapja a szén. A szénben 6 proton található, 6 neutron és 6 elektron. Általában amikor az ember szeme megakad ezen a számon, az arra figyemeztet, hogy figyelni kell az éppen végbemenő fizikai eseményekre, és óvatosnak kell lennie.

777=A Rejtélyek Iskolája. Ez az iskolának azon része, ahol nem csak olvasni lehet az életről, hanem gyakorolni is lehet azt.

888=A Rejtélyek Iskolájában feladott lecke elvégzése.

999=Az események sorának beteljesülése.

000=nincs értéke
"Hibázz annyit, amennyit csak lehet és közben egyetlen dologra figyelj, ne kövesd el újra ugyanazt a hibát. És fejlődni fogsz."
Osho