2010. július 12., hétfő


Kineziológia

Jelentése: mozgástudomány.

Sejtjeink ú.n. memóriabankok, minden információt rögzítenek és tárolnak, ezt a tulajdonságot aknázza ki a kineziológus. A kezelés során gyengéd érintéssel teszteli az izmokat, (leggyakrabban a két alsókaron), s megfigyeli, hogy a feltett kérdésre mikor feszül meg vagy gyengül el. Ugyanis stressz hatására az izmok összehúzódnak ( pl. félelem hatására mozdulni sem tud, megmerevedik..) Minden bennünket ért impulzus mellé, érzelmi töltet társul, s a sejtjeink így tárolják, ezeket nevezzük beidegződéseknek, melyek 90%-a negatív. 7 éves korra kialakul a kész személyiség, s minden, amit eddig begyűjtöttünk meghatározza életünket. Tudat alatt ezek a programok futnak, s ezek befolyásolják tudatunkat, cselekedeteinket, érzelmeinket, jelenünket.

Stresszhelyzet mindenkit ér, de különbözőképpen tudjuk kezelni.

A kineziológus az izomtesztelés során segít megtalálni a jelen probléma megoldását akadályozó múltbeli stresszhelyzetet, s az ehhez társuló érzelmi töltést, melynek feloldása után, pozitív érzelmi képekkel és korrekciós technikákkal segít megszüntetni a blokkot, átírja a negatív beidegződést és beindítja az öngyógyító erőket. Köztudott tény, hogy a stressz csökkenti, rosszabb esetben gátolja az immunrendszer működését. Így minden olyan betegség esetén ajánlom a kineziológiát melynek gyökerei ide vezethetők vissza. Pl. allergia, asthma, rákos megbetegedések, krónikus betegségek, stb... S minden olyan probléma esetén, melynek lelki háttere van, fáradékonyság, feszültség, stresszes állapot, tartós rossz hangulat, depresszió,amikor céljaidat nem tudod megvalósítani, félelmek, fóbiák, pánik betegség esetén, ha nem tudsz aludni vagy társkapcsolati problémáid vannak, ha önbizalomhiányban szenvedsz, ha nem tudod indulataidat kezelni, ha gyermekedet nehezen tudod kezelni, tanulási nehézségekkel küzd, bepisil, körmét rágja, hyperaktív...stb..

Bejelentkezés: Nagy Erika 06-70-4321-994

"Hibázz annyit, amennyit csak lehet és közben egyetlen dologra figyelj, ne kövesd el újra ugyanazt a hibát. És fejlődni fogsz."
Osho