2010. november 2., kedd

Clamidia


Kedves Erika!

A nem múló Clamidiás fertőzés az mire utal? Ez légzőszervi problémákban jelentkezik kb egy éve. És nehézlégzéssel, felsőlégúti fertőzéssel jár együtt.

Válaszodat előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Narancsvirág
kérdés: Narancsvirág41 2010. 08. 15. 10:56 12Kedves Narancsvirág!

Most is szeretném hangsúlyozni, hogy az orvosi kezelésre szüksége van a testnek, a súlyos szövődmények és fertőzések elkerülése miatt!
Ezek többnyire tüneti kezelések, főleg a krónikus betegségek esetén, ezért az ok megtalálása segítséget nyújt a végleges gyógyulásban, de ehhez szükség van arra, hogy az ember önismeretet gyakoroljon és szemléletet váltson. Ami sokszor nehezebb mint beszedni egy-két pirulát.
A Clamidiás fertőzés önbüntetés, önostorozás. Az egyénnek lelkiismeret furdalása van. Nem tudja elfogadni saját szexualitását, nem képes a partnere felé nyitni, inkább a bacik felé válik nyitottá. melyek befészkelik magukat a sejtekbe és súlyos szövődményeket okoznak. Az első lépés lenne, hogy elfogadja saját szexuális energiáit és a lelkét is lángra lobbantani a szexualitás tűzével. Lehet, hogy sokat csalódott és teli van a múlt negatív tapasztalataival, vagy édesanyja intelmeivel, vagy rossz példájával. Ezeket családállítás, kineziológus segítségével oldhatja. De ha sikerül letenni a múlt terheit, váljon nyitottá a partner felé, engedje meg önmaga számára a boldogságot, a szeretetet. Ne csak a szexuális élvezetre koncentráljon, hanem keresse meg annak mélységeit is, a dolgok mögött meghúzódó értelmet is. Amit nagyon tudok ajánlani az a TANTRA. Amikor is a testen kívül a lélek is egyesül és így élheti át a teljesség érzését, a tökéletes kielégülést. Így a lélekkel átitatott testi szerelem segít a betegség feloldásában.

Kérdése megtisztelt! Köszönöm!

Erika
"Hibázz annyit, amennyit csak lehet és közben egyetlen dologra figyelj, ne kövesd el újra ugyanazt a hibát. És fejlődni fogsz."
Osho