2010. november 2., kedd

szépségKedves Erika!
Szeretném megkérdezni ha a pattanások 30 év felett is megkeserítik az ember életét mit jelent és mit kell tennem.

Válaszát nagyon szépen köszönöm Juti.
kérdés: knagy 2010. 08. 14. 16:38 11


Kedves Juti!

A pattanások a pubertáskor természetes velejárója. Ebben az időben mindenki nagy változáson megy keresztül, a gyermekből szép lassan felnőtt lesz. Ez a ciklus 14 évtől 21 éves korig tart. Ilyenkor még sokszor zavarban vannak és bizonytalanok magukban, pl. nem tudják hogyan kell a felnőtteknek köszönni. A külvilággal való kapcsolatuk még nagyon zavaros és idegen, pl. hivatalos ügyet, iskolába jelentkezést még nem tudnak egyedül intézni.30 év után a pattanások elakadást jeleznek. Lehet, hogy a pubertáskorodban történt valami, amikor stresszhelyzetbe kerültél és nem tudtad megfelelően kezelni azt. Lehet ez egy hivatalban történt lekezelő viselkedés veled, ami után nagyon megbántottnak érezhetted magad, s talán még magadra is haragudtál, hogy nem tudtál kellőképpen kiállni önmagadért. Ezt egy jó kineziológus segítségével oldhatod. Mert az is lehet, hogy nem emlékszel rá, hiszen túl mélyre lenyomtad a tudatalattidba, s így az onnan irányítja az életedet.
A bőr az ember legnagyobb kapcsolati szerve a külvilággal. Az arcbőrén keletkező elváltozások azt mutatják, hogy kitérsz a konfrontációk elől. A pattanások rávesznek, hogy egyre többet nézz tükörbe, de légyszi nézz túl a pattanásaidon, nézz a szemedbe, a lelkedbe, nézz önmagadba végre! Találd meg a biztonságot, a hitet, a tudást, a bátorságot önmagadban! Félsz? Oké! Mindenki fél! De miért a félelem irányítja az életedet? Fogadd el a félelmet és tedd a dolgodat!!

Kérdésed megtisztelt! Köszönöm!
Erika
"Hibázz annyit, amennyit csak lehet és közben egyetlen dologra figyelj, ne kövesd el újra ugyanazt a hibát. És fejlődni fogsz."
Osho