2010. augusztus 26., csütörtök

Méh szimbóluma



Kedves erika.
szeretném megkérdezni vajon miert van ez.sokszor görcsöl a méhem.
kérdés: alice84 2010. 08. 13. 19:31 9






Kedves Alice!

A méh az emberiség szaporodását szolgálja. Ennek előfeltétele, hogy a nő teljes egészében be tudja fogadni a férfit azért, hogy közösen valami újat teremtsenek. Ezen a területen fellépő problémák azt mutatják, hogy a párkapcsolatban zavar áll fenn, s az egyén a helyzethez elkezd görcsösen ragaszkodni.
Amikor legközelebb görcsöl a méhed, tedd mindkét kezedet a fájdalom helyére, érezd ahogy a kezedből áradó melegség eléri a fájdalom forrását, érezd az öngyógyító energiát ami áramlik a méhedhez. ( csak próbáld ki, mit veszíthetsz!?) Ekkor kérdezd meg önmagadtól: -Mi az ami a páromban legjobban zavar? A párod mindig tükör! Ami benne zavar- azt önmagadban utasítod el. Következő kérdés, önmagadhoz: -Ami a páromban zavar, azt elutasítom magamban? Pl. zavar, hogy nem érzem a szeretetét, nem mutatja ki, nem mondja ki, úgy érzem, hogy nem is szeret igazán---tükör---nem szeretem magamat, nem teszek semmit azért, hogy jobban érezzem magam, hogy örömöt érezzek, nem kényeztetem magamat, és azt sem tudom kimondani, hogy szeretem önmagam! Ekkor vegyél a kezedbe egy tükröt, nézd magad pár percig, nézz a saját szemedbe, nézz szembe saját lelkeddel és hangosan mond ki SZERETLEK!
Hiszen amíg önmagadat nem tudod szeretni, másokat sem tudsz szeretni!

Kérdésed megtisztelő! Köszönöm!
Erika
"Hibázz annyit, amennyit csak lehet és közben egyetlen dologra figyelj, ne kövesd el újra ugyanazt a hibát. És fejlődni fogsz."
Osho