2009. március 29., vasárnap

Szabad Tánc
A TÁNC SZABADDÁ TESZ!

Életünkben túl sok kötöttség van. Pedig szabadságra születtünk, szabad akarattal, szabad érzésekkel, szabad gondolkozással! Mégis a társadalmi normák és elvárások, a rohanásra késztető gazdaság, a megfeleni akarás kényszere, mind, mind kitörli elménkből a szabadságot. A folyamatos stressz, mázsás súlyként nehezedik vállunkra.S ez nagyon hamar jelentkezik testünkön betegségként.
A tánc felszabadít, ledobjuk a terheket, elengedjük a problémákat és a pihe könnyedségével repkedhetünk a zene szárnyán.
A tánc fejleszti az érzékeket, megérezzük a zene simogatását, a levegő érintését, izmaink és minden testrészünk kellemes mozgását.
A tánc gyorsítja a vérellátást és az anyagcserét, amely serkenti a zsírégetést, csökken a hát fájás, ellazulnak az izmok, a gerinc, a csipő és az ízületek.
Tehát minden feszültség megszűnik fizikai, lelki és szellemi szinten is.
Hiszen a szabad tánc alatt megszűnik az agyalás, a gondolkodás, nem kell senkinek megfelelni,csak önmagunk megélése a fontos.. Csak a zenével olvadunk össze. nincs partner, csak a tér, ahol szabadon szárnyalhatunk.
Így oldódik fel minden gátlás, minden szorongás.
Tánc alatt újra szabadok, vagyis önmagunk lehetünk!!

Hamarosan induló SZABAD TÁNC csoportba várom az érdeklődőket!
Szeretettel Nagy Erika 06-70-4321994
"Hibázz annyit, amennyit csak lehet és közben egyetlen dologra figyelj, ne kövesd el újra ugyanazt a hibát. És fejlődni fogsz."
Osho