2010. augusztus 26., csütörtök

Torok szimbóluma




Kedves Erika!
Már egy éve gombócérzet van a torkomban és sok váladékot érzek.A gégészeten semmit nem találnak.Nem tudom mi lehet ez.Sokszor nehezen tudok nyelni is.Néha meg úgy érzem,hogy megfulladok.
Kérlek segíts!!!
Előre is köszönöm!!!!Tünde






Kedves Tünde!

A gombócérzet a torkodban azt jelzi, hogy valamit nem tudsz vagy nem akarsz lenyelni. Se le, se fel. Szólnod kéne, de nem szólsz. Lassan próbálod nyugtatni magad, hogy helyesen cselekszel, ezeket csepegteted lefelé, de ez váladék formájában újra feljön. Nehézlégzés, fulladásérzet létrejöhet attól, hogy a hörgők beszűkülnek, pl. a sok váladék miatt. A tüdő jelképezi magát az életet, hiszen minden levegővétellel az életet szívjuk be. Így maga a LÉT-ed utasítja már el azt, hogy a sok ki nem mondott dolgot lenyeld. A régió feladata a kifelé irányuló kommunikáció a hang útján és a befelé tartó kommunikáció a légcső útján. Tudom, hogy nem akarsz senkit sem megbántani, sem fájdalmat okozni. De próbáld mondandódat megfogalmazni, úgy, hogy az igazságot kimondod, de mégsem másokat kritizálsz, bírálsz, csak a saját érzéseidet kommunikáld ki. A torok közeli kapcsolatban áll a szorongással és a halálfélelemmel is. Ha szorongás fojtogat vagy halálfélelem gyötör, kérlek írd meg és egy következő válaszban erről írok. Itt ragadnám az alkalmat, hogy elmondjam, a lélekgyógyászat nem helyettesíti az orvosi ellátást. Fizikai testünknek szüksége van a hagyományos kezelésekre is, de gyógyulás csak akkor várható, ha a betegség valódi okát is megszüntetjük. Ez pedig a lélek szintjén keresendő!
Megtiszteltél a kérdéseddel! köszönöm!
Erika
"Hibázz annyit, amennyit csak lehet és közben egyetlen dologra figyelj, ne kövesd el újra ugyanazt a hibát. És fejlődni fogsz."
Osho