2010. augusztus 23., hétfő

Vese szimbóluma



Kedves Erika!
Férjem most is korházban a vsséje beteg ,a vastag belén lekoptak a bélbojhok, a gerince is rakoncátlankodik . ezek a betegségek mit jelentenek?
köszönöm válaszát csinike

kérdés: csinike 2010. 08. 12. 21:17 4




Kedves Csinike!

Férjének betegsége azt üzeni, hogy itt az ideje az új dolgok befogadására és alkalmazására. A régi minták elavultak, engedjen teret a változásnak!
Gyerek korában szigorú elvárásoknak volt kitéve, belenevelték a szabályokat, ezért van az állandó megfelelési kényszer. Mindent 1000%-san akar megoldani, persze ez csak a személyiség szintjén van így. Tudat alatt folyamatosan harcol önmagával, melyre a vastagbél betegsége utal. Veséje szenved a sok felhalmozott salakanyagtól, mert képtelen kiválasztani a felhalmozott hulladékanyagot. Férjének meg kell találnia, hogy a sok elvárás, negatív tapasztalat, régi merev minták,(gerinc) bevésődések, tanítások mögött hol van Ő?! Engedje, hogy előbújjon igazi ÉN-je! Rázza le magáról a sok szemetet, fizikai szinten méregtelenítéssel. Lélek szinten tanulja meg megszűrni a dolgokat, állítson fel fontossági sorrendet, pl. megoldandó feladatokra, emberi kapcsolatokra. Szellemi szinten, engedje el a negatív gondolatokat és tanulja meg konfliktusait békés úton rendezni azzal, hogy a valódi érzéseit mutatja ki. Tudatosítsa, hogy a probléma=megoldatlan feladat! Egyszerre csak 1 feladatot oldjon meg, s ha kész van- hangosan mondja ki - Ezt a feladatot megoldottam!!- s ezek után engedje el, ne foglalkozzon vele tovább. Ne rágódjon rajta, hogy vajon jól oldotta-e meg, tudatosítsa, hogy mindent megtett a siker érdekében, s ha mégis hibázott vagy nem sikerült, akkor sem dől össze a világ. Tévedni emberi dolog.
OSHO azt tanította: Kövess el annyi hibát, amennyit csak tudsz, de egyre vigyázz, hogy ugyanazt a hibát ne kövesd el még egyszer!! S akkor fejlődni fogsz!!

Megtisztelt a kérdésével! Erika
"Hibázz annyit, amennyit csak lehet és közben egyetlen dologra figyelj, ne kövesd el újra ugyanazt a hibát. És fejlődni fogsz."
Osho